Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egykor

 

Képek, hogy miképpen nézett ki egykor Lepsény. Részben az interneten áruba bocsátott - éppen ezért vízjelezett - fotók, részben egy 1974-es filmből kivágott képkockák.

 

Több felvétel a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár képeslapgyűjteményéből származik, köszönöm Borsos Gyurinak, hogy felhívta rá a figyelmemet.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sabos71@gmail.com

(Szabó Szilvi, 2011.06.04 23:09)

Szia Laci,
Edu mesélt már a honlapról, vhogy ma este idekeveredtem, nagyon örülök, hogy így történt, mert negyon szeretem ezeket a régi képeket.
Anyuék üzemeltették a sarki kocsmát gyerekkoromban, nekem a fácánok nagyon ismerősek, de anyuéktól megkérdezem, valóban jól emlékszem-e.
A másik, amiért e-maillel zaklatlak, mert nekem az Ungváriné Hajni anyukája mutatott régi fényképeket, amin többek között a régi református templom belseje, és a Fő utca is rajta volt. (Azt mondta gyűjti a templommal kapcsolatos régi képeket.) Lehet találnál köztük olyat, ami téged is érdekelne, biztos szívesen kölcsönadnák egy szkennelés erejéig....
Bocs, hogy ezzel zavartalak, csak tényleg öröm volt nézegetni ezeket a régi képeket. Köszi az élményt!
Szép napot, kicsi családodnak is:
Szabó Szilvi

joli50@freemail.hu

(Joli, 2011.04.06 02:10)

Jó visszatérni hozzád:-) szépen gyarapodik a gyűjteményed !! Köszönet ezért a sok munkáért Neked !
Szeretek Lepsényben lakni.

laag@citromail.hu

(Szépné Langer Ágnes, 2011.01.03 21:50)

Nagyon örülök az oldalnak számomra sok érdekesség van a falumról.

Köszönet

(VLaci, 2009.01.19 17:48)

Igen, mások is megerősítették ezt. Nagyon köszönöm az információt, az a gyanúm, hogy én ezt ebben a formájában már nem láthattam. Javítottam a kép szövegezésén.

Lepsény

(Joli, 2009.01.18 19:21)

A "vasboltnak " gondolt képet mi a férjemmel a mai Aranykalász söröző helyén lévő "vegye" boltnak gondoljuk, melynek 1 része ma kerékpárút és járda.Valamikor Hangya volt.